MARCH 19, 2024, 12:40 PM
WELKOM OP WULFFAERT PARKET
 
   
 
    
 
 
 

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /data/sites/web/wulffaertbe/www/connect.php on line 7

COMBINEREN VAN PARKET MET KERAMISCHE TEGELS OF NATUURSTEEN:


Hiervoor werken wij sedert kort nauw samen met tegelspecialist www.tegelmagazijn.be eveneens te Eeklo. Op nog geen 2 kilometer afstand van onze eigen parketzaak kan u bij hen probleemloos terecht met onze parket- of laminaatstalen van uw keuze voor het uitkiezen van de bijpassende tegelvloer.



Naast een degelijk interieuradvies zal u bij het Tegelmagazijn ook kennis kunnen maken met grote vloervakken en wandpanelen die een veel duidelijker beeld geven van het eindresultaat. In de eigentijdse toonzaal (fabrieksloft) van 500 m² is er voldoende keuze in alle stijlen en trends zodat u als klant met de juiste combinatie de deur uit gaat. Zo loopt u geen enkel risico met de basis van u nieuwe interieur en kan u nadien de rest van uw interieurelementen probleemloos afstemmen op de bevloering. 



Bezoek ook eens de website van het Tegelmagazijn www.tegelmagazijn.be voor openingsuren, meer info, foto’s en prijsvoorbeelden.


 
 
Wulffaert parket Wulffaert interieur